ARVUTUSMÄNG KORRUTUSTABEL 12866

Õppekomplekt korrutustabeli õppimiseks. Korrutamine on kiirem viis arvude jadade liitmiseks, kuigi on ilmne, et korrutustabeli valdamine võib paljude jaoks olla keeruline. Parim viis sellise keerulise valdkonna nagu matemaatika õppimiseks on kombineeritud lõbususega. Õppimine ja lõbu on nutikalt ühendatud suurepärase õppekomplektiga, mis koosneb puitkarkassist ja 81 värvilisest puitsilindrist. Silindrii ühel küljel on korrutustehte, teine pool peidab õiget tulemust. Suurepärane mänguasi, mis muudab matemaatika õppimise puhtaks naudinguks. Asendamatu korrutustabeli õppimisel kuni 9x9-ni. Ideaalne mälu ja keskendumisvõime treenimiseks. Erksad värvid köidavad lapse tähelepanu, hõlbustavad õppimist ja julgustavad teda uurima matemaatiliste tegevuste saladusi. Seda saab edukalt kasutada õppevahendina kodus ja koolis. Pärast õppimise lõpetamist sobivad värvilised silindrid suurepäraselt ehitusklotsidena, millest saab ehitada värvilise torni või muu ehitise.

15,64 €
Käibemaksuga
Kogus
Viimased tooted laos

  • MAKSMINE MAKSMINE

    Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop panga ja Soome pangalingid, ESTO järelmaks, pangaülekandega tasumine

  • TASUTA SAATMINE TASUTA SAATMINE

    Kõigi üle 100€ tellimuste kohaletometamine on tasuta

  • TOODETE HINNAD TOODETE HINNAD

    Soodsad hinnad, boonuspunktide süsteem, sooduskupongid

  • TARNEVIISID TARNEVIISID

    Tellitud kauba postitame 1-2 tööpäeva jooksul. Smartpost, Omniva, DPD Pickup pakiautomaadid, ELS kuller, DPD kuller, standardpakk, Matkahuolto, ise järgi tulemine

Mõõdud:

tahvel: 21,2 cm x 21,2 cm x 0,7 cm

silinder: 1,5 cm x 1,5 cm

pakend: 22,5cm x 22,5cm x 2,5cm

Materjal:

Puit

Pakitud pappkarpi.

Hoiatus ! Sisaldab pisidetaile, allaneelamisel lämbumisoht! Ei soovitata alla 36 kuu vanustele lastele. Pakend ei ole mänguasi!

5903039721456
1 Ühik

Eriviited

Veel 4 sama kategooria toodet :