Aialambid päikesepatareiga, LED lampidega valguskett lilled 50LEDi 7m 13152

Lilleõie kujulised päikesevalgustid aeda - suurejooneline kaunistus, mis muudab iga rõdu või terrassi suurepäraseks puhkepaigaks. Veekindel: IP65. LED värv: soe valge. Kogupikkus: 7 meetrit, sellest 2 meetrit on toitekaabel. Kas soovite, et teie rõdu, aed või lehtla näeks ilus välja nii öösel kui ka päeval? Nende tuledega on see võimalik! Ebatavalised lilleõite kujulised päikeselambid on täiuslik välikaunistus. Päeval näevad valged lilleõied ilusad aknale riputatuna või põõsaste vahele asetatuna. Ja öösel hakkavad LED-idega lilleõied meeldiva valgusega helendama ja muudavad teie kodu veelgi atmosfäärilisemaks. Päikeselambid on fantastiline alternatiiv elektrilampidele – te ei pea muretsema, kuhu need ühendada või kas teil on vaja patareisid vahetada. Tänu IP65 veekindluse klassile saab neid lillelampe riputada kõikjale, samas kui nende päikesepaneel tuleks asetada hästi päikesevalgusega kohta – suvel pole see kindlasti probleem. Kui lambid on päeval laetud, hakkavad need pärast hämarust kaunilt särama, valgustades teie aeda. Täielikult laetud lilleõied võivad hõõguda kuni 7 tundi ! Päikesepaneeli saab kas paigutada endale sobivasse kohta või kaasasoleva piigi abil maasse lüüa. Päikeselampide kasutamine võimaldab ka raha säästa – te ei kuluta nende tööle sentigi! 50 paigaldatud LED-i ja 5 meetrit kaablit tagavad igal õhtul kauni valgustuse – et teie iga puhkus õues oleks võimalikult maagiline.

16,06 €
Käibemaksuga
Kogus

  • MAKSMINE MAKSMINE

    Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop panga ja Soome pangalingid, ESTO järelmaks, pangaülekandega tasumine

  • TASUTA SAATMINE TASUTA SAATMINE

    Kõigi üle 100€ tellimuste kohaletometamine on tasuta

  • TOODETE HINNAD TOODETE HINNAD

    Soodsad hinnad, boonuspunktide süsteem, sooduskupongid

  • TARNEVIISID TARNEVIISID

    Tellitud kauba postitame 1-2 tööpäeva jooksul. Smartpost, Omniva, DPD Pickup pakiautomaadid, ELS kuller, DPD kuller, standardpakk, Matkahuolto, ise järgi tulemine

Originaalsed lillekujulised aiavalgustid - see on ebatavaline kaunistus rõdule, terrassile või maja kõrval lopsakatele põõsastele, mis kindlasti rõõmustab kõiki. LED värv: soe valge. Veekindel: IP65. Kogupikkus: 7m. 

Dekoratiivsed LED-aiavalgustid panevad teie aia igal õhtul uuesti õitsema! Kaunid lilled täidavad ja valgustavad teie aeda keskkonnasõbralikult – tänu päikeseenergiale.

Valgusallikaks on 50 sõltumatut LED-lampi. Need on laiali 5 meetri pikkuselt, võimaldades kaunist paigutust või luua valgustust aiateedele.

Juhe, millele aiavalgustid on kinnitatud, on tumeroheline - see jääb nähtamatuks, kui selle taimedele riputada! Toitekaabel on 2 meetrit pikk, nii et ripplambid paistavad ainult teie valitud kohast, võimaldades teil luua täiusliku kaunistuse.

Päikeselambid säravad sooja valge valgusega , muutes iga pimeda õuenurga hubaseks nurgaks!

Tänu sisseehitatud hämarussensorile lülituvad päikeselambid ise peale hämarat sisse ja kustuvad päikesetõusuga .

Päikeselampide paigaldamine ei ole suur väljakutse! Pole vaja teha muud, kui sättida paneel hästi päikesevalgusesse kohta ning riputada päikeselambid enda valitud kohta!

Päikesevalgustite eelised:

Päikeseenergial töötav lamp võimaldab hooldusvaba töötamist!

Päikeselampide paigaldamisel pole vaja spetsialisti abi!

Päikeselamp annab valgust terveks ööks!

Paljud LED-lambid loovad suurepärase efekti! Aia korralik valgustus annab sellele ainulaadse atmosfääri.

8 töörežiimi loovad ainulaadse aiavalgustuse.

Komplekti sisu:

LED aiavalgustid

Päikesepaneel

Post

Tehnilised parameetrid:

LED-ide arv: 50

LED värv: soe valge

Toide: päikeseenergia

Veekindel: IP65

Valgustusaeg: kuni 7 tundi

Režiimide arv: 8

Kaabli värvus: tumeroheline

Mõõdud:

Kogupikkus: 7m

Toitekaabel: 2m

Lampide vaheline kaugus: 10 cm

Varras (pikkus): 12,5 cm

Päikesepaneel: 6,7 cm x 6,7 cm x 2,1 cm

Pakend: 16cm x 9,7cm x 8cm

5903039735712
4 tk.

Eriviited

Veel 4 sama kategooria toodet :

JALGRATTA TAGALAMP... 5901779364414

Suunatulede, piduritule ja helisignaaliga tagalambi komplekt. Komplektis patareitoitel LED pirnidega tagatuli, piduritule lüliti ja lülitikarp märgutulede ja signaaliga ning kinnitustega. Tänu...

16,97 €
search JALGRATTA TAGALAMP...
Päikesepatareiga LED... 5901234510057

90 COB LEDi ga päikesepatareiga lamp on ideaalne viis õue valgustamiseks. Paigaldamine on lihtne ja kiire. Toode töötab päikeseenergial. Selleks, et lambi aku ennast laadida saaks, paigaldage...

29,02 €
search Päikesepatareiga LED...