Päikesepatareiga LED valgusti liikumisanduriga, 3 osaline 13151

90 COB LEDi ga päikesepatareiga lamp on ideaalne viis õue valgustamiseks. Paigaldamine on lihtne ja kiire. Toode töötab päikeseenergial. Selleks, et lambi aku ennast laadida saaks, paigaldage päikesepaneel hästi päikesepaistelisse kohta. Päikesepaneel laeb end päikesekiirtega, et lamp öösel põleks. Tänu eraldi moodulile  saab päikesepaneeli paigaldada hästi  valgustatud  kohta  kuni 5 meetri kaugusele LED-lambist . Tänu sisseehitatud anduritele lülitub lamp automaatselt sisse nõrgalt valgustatud kohas ja liikumise tuvastamisel. Liikumisanduri tööulatus kuni 5m. Töörežiimide arv: 3. LED-ide arv: 90 LED-i. Veekindel: IP65. Lambil on 3 automaatset  valgustusprogrammi, mis on sisse lülitatavad korpusel oleva nupuga ning reguleeritav kronstein ja küljetuled. Päikeselampide kasutamine võimaldab arveid vähendada tänu sellele, et aku laadimiseks kasutatakse looduslikku energiat – päikesekiiri.

29,02 €
Käibemaksuga
Kogus

  • MAKSMINE MAKSMINE

    Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop panga ja Soome pangalingid, ESTO järelmaks, pangaülekandega tasumine

  • TASUTA SAATMINE TASUTA SAATMINE

    Kõigi üle 100€ tellimuste kohaletometamine on tasuta

  • TOODETE HINNAD TOODETE HINNAD

    Soodsad hinnad, boonuspunktide süsteem, sooduskupongid

  • TARNEVIISID TARNEVIISID

    Tellitud kauba postitame 1-2 tööpäeva jooksul. Smartpost, Omniva, DPD Pickup pakiautomaadid, ELS kuller, DPD kuller, standardpakk, Matkahuolto, ise järgi tulemine

IP65  – täielik vastupidavus ilmastikutingimustele.

2400 mAh aku  , mis töötab  päikeseenergial .

Ideaalne hoovi valgustamiseks

Päikeselamp on loodud tagama suure valgushulga, kasutades  tasuta  taastuvenergiat . 3 LED-paneeli, mis on varustatud COB-dioodidega , tagavad kuni 50m2 alal korraliku valgustuse  .

 Kaasaegne  suure pinnaga polükristalliline päikesepaneel,  mis on paigaldatud välisele moodulile, tagab   lambi kõrge kasuteguri ja efektiivsuse.

Suvel päikesepaistelistel päevadel kulub lambi aku täislaadimiseks umbes  6 tundi  , mis võib täisvõimsusel särada umbes  8 tundi . Talvel võib laadimisaeg kesta kuni 24 tundi.

Päikeselamp on ideaalne vorm  maja ümber asuva õueala, sissesõiduteede, aedade, puhkealade või kämpingu valgustamiseks. Sellel on lai valik rakendusi, kronsteinide  ja küljetulede täielik reguleerimine. See võimaldab lugematuid paigalduskombinatsioone.

Sisseehitatud liikumisandur katab ala 120° nurgaga  ja ulatub kuni 5m.

 Lamp on varustatud liikumis- ja hämarikuanduritega, mis tähendab, et me ei pea sellega (pärast režiimi valimist) midagi tegema. See lülitub vajadusel automaatselt  sisse ja teatud aja möödudes välja.

See on  kaasaegne  ja  mugav  lahendus kõigile. Universaalne välimus sobib paljudes paigutustes ning sobib ideaalselt teie kodu ja aia iseloomuga.

 Lamp on varustatud 3 sõltumatu valgustusprogrammiga:

1. LED-lamp  süttib hämaras,pimedas liikumise peale . Seejärel lülitub  lamp  mõnekümne sekundi pärast  automaatselt  välja , kui andur ei registreeri enam liikumist. 

2. LED-lamp  jääb  madalal režiimil  põlema  (10% võimsus). Pärast liikumise tuvastamist  hakkab lamp  täisvõimsusel särama . Seejärel  lülitub lamp mitmekümne sekundi pärast  automaatselt  nõrgale režiimile,  kui andur liikumist ei registreeri. 

3. LED-lamp töötab pidevalt  säästurežiimis  (30% võimsust), liikumisandur on passiivne.

 Lambis kasutatavad  COB (chip-on-board) LED-id  on  uusim  ja  kaasaegseim  saadaolev tehnoloogia. Need on kvaliteetsed  tugeva ja ereda valguse allikad . Tänu dioodi struktuurile sobivad need ideaalselt lampide ehitamiseks.

Võrreldes teistes lampides kasutatavate vanemate LED-tehnoloogiatega,  kiirgavad need paremat,  fokuseeritumat ja tasakaalustatumat  valgusvihku , kasutades samal ajal  vähem energiat .

COB LED-ide peamised eelised on  pikendatud eluiga  tänu soojustakistusele,   kiirgava valguse  ühtlusele  ja  intensiivsusele ning kõrgele energiatõhususele .

 Tehnilised kirjeldused:

 - sisseehitatud täpne liikumis- ja hämarikuandur.

- valgusallikas: 90 COB LED-i

- lambi täieliku laadimise aeg:  6 tundi (suvel)  - 24 tundi (talvel)

- lambi tööaeg  (aku 100% ):  8 tundi

- aku:  2400 mAh

- valgusjaotuse tüüp:  hajutatud valgus

- valguse langemise nurk:  120 kraadi

- värvus:  teemantvalge , külm valge

- kaitsetase:  IP65  - veekindel, kaitse vihma, liiva ja tolmu eest

- oma toide päikesepaneelist  5,5V/1,8W

- töövahemik -40 kraadi C kuni +50 kraadi C

- liikumisanduri kasutegur: 5m

Lambi mõõdud :

- laius: 280 mm

- kõrgus: 90 mm

- Sügavus: 40mm, kronsteiniga 95mm

5901234510057
2 tk.

Eriviited

Veel 4 sama kategooria toodet :

JALGRATTA ESI- JA TAGALAMP... 5903039734791

Komplektis patareitoitel LED pirnidega esituli ja tagatuli koos kinnitustega. rattatuled on kergesti eemaldatavad. tänu universaalsele hoidikule sobivad lambid igale jalgrattale. Seadme disain...

7,93 €
search JALGRATTA ESI- JA TAGALAMP...
JALGRATTA TAGALAMP... 5901779364414

Suunatulede, piduritule ja helisignaaliga tagalambi komplekt. Komplektis patareitoitel LED pirnidega tagatuli, piduritule lüliti ja lülitikarp märgutulede ja signaaliga ning kinnitustega. Tänu...

16,97 €
search JALGRATTA TAGALAMP...
Stuudiovideote... 8719668001138

Stuudiovideo komplekt kaunimate vlogide ja selfide tegemiseks! Komplektis on klambriga statiiv telefonihoidiku ja rõngaslambiga, et saada selfie jaoks paremat valgust. Lambil saab valida 3...

20,46 €
search Stuudiovideote...